Wilt u zelf graag een ISMS inrichten, met ondersteuning van onze set hulpmiddelen en advisering door onze experts? Dan is ons abonnement NEN 7510/ISO 27001 zeker iets voor u!

Met het abonnement van Informatiebeveiligingdoejezo beschikt u over onze volledige set hulpmiddelen en tijdens onze workshops krijgt u gerichte informatie van een van onze adviseurs. Daarbij heeft u recht op een aantal maatwerkadviesuren van een van onze ervaren adviseurs.

Het abonnement NEN 7510/ISO 27001 houdt in:

  • Gebruik van onze set templates en voorbeelddocumenten en handreikingen. Deze worden continu bijgewerkt en aangepast aan actuele ontwikkelingen.
  • Gebruik van onze Digitale Tool, voor risicomanagement en de jaarplanning.
  • Gebruik van ISI-Manager een applicatie voor het beheren van incidenten.
  • Tien interactieve bijeenkomsten per jaar, waar u antwoorden krijgt op vragen en problemen.
  • Maatwerk Adviesuren: Een aantal uren inzet van een ervaren adviseur. Heeft u tussendoor vragen? Dan kunt u dit telefonisch of per email voorleggen. Desgewenst komt de adviseur op uw locatie (maximaal 1 x per jaar) voor het uitvoeren van een gapanalyse, het geven van een presentatie voor uw medewerkers etc.

Wij organiseren op een locatie centraal in het land, tien interactieve workshops per jaar. Tijdens deze workshops behandelen we onderwerpen uit de NEN 7510 /ISO 27001. En natuurlijk kunt u tijdens de workshops problemen inbrengen die u in uw organisatie tegenkomt bij het inrichten van een ISMS. Het voordeel van deze werkvorm is dat u ook leert van andere organisaties, hoe zij het aanpakken en welke oplossingen zij hebben gevonden.

Voor meer informatie en prijzen download onze folder: 2020 nen 7510 abonnement

Maak gebruik van het NEN 7510 abonnement
Scroll naar top