Informatiebeveiligingdoejezo heeft de SHR in 2015 ondersteund met het behalen van het NEN 7510 certificaat. Wat begon als een project van één werknemer, werd al snel een onderdeel van de dagelijkse gang van zaken van alle medewerkers. Nooit eerder was de bewustwording op het gebied van informatiebeveiliging zo groot. Om de bewustwording op peil te houden is regelmatig herhalen noodzakelijk. Helaas werd de SHR geconfronteerd met uitval van de projectleider informatiebeveiligingen en bleek er tegelijkertijd een achterstand opgelopen te zijn met het ISMS.

Om de zaken op orde te krijgen met als sluitstuk een positief surveillancebezoek van Lloyd’s, heeft de SHR opnieuw de hulp ingeschakeld van Informatiebeveiligingdoejezo. Eén telefoontje later en Eugenie Verhaar en Marten Reijneveld zaten bij de SHR om de tafel om een plan van aanpak te maken. Marten werd voor de SHR de consultant en hij heeft de SHR deskundig en nauwkeurig ondersteund. De SHR heeft de begeleiding van Marten als zeer prettig ervaren en zal iedere andere organisatie informatiebeveiligingdoejezo ook aanraden.

Marten, via deze weg nogmaals hartelijk dank!

Over Huisartsendienst Rijnland: De stichting Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR) biedt huisartsenzorg voor spoedgevallen buiten kantoortijden aan patiënten van huisartsen in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Leiden, Leiderdorp, Nieuwkoop, Rijnwoude, Stompwijk en Zoeterwoude.

Scroll naar top